Ik ben Suus, 28 jaar en videograaf met passie voor visuele dynamiek.
Sinds 2013 heb ik met veel verschillende videoformats kennis mogen maken, van live-registraties tot aftermovies en sfeerimpressies, van snacksize promo’s tot inhoudelijke reportages. In mijn ogen is de overeenkomst tussen alle formats dat het intuïtieve proces cruciaal is: een verhaal vertellen zonder dat er gevoelswerk aan te pas komt, is voor mij haast ondenkbaar. Wanneer beelden bij elkaar komen, weet je niet alleen, maar voel je ook dat iets wel of niet klopt.

Naast het uitwerken en realiseren van concepten, ben ik ook graag bezig met montage.
Knips die het verhaal verrijken, maken mij telkens weer onwijs enthousiast! Of deze knips nu in mijn eigen werk tegenkomen of in een TV commercial of film. 
De overslaande vonk wanneer ik de optimale knip vind, geeft mij energie en ontsteekt nóg meer van mijn passie en gedrevenheid voor het behalen van een optimaal resultaat in de vorm van flow, timing en ritme. Ik zie montage dan ook als een grote verantwoordelijkheid in het neerzetten van de juiste toon, welke ik met veel plezier draag!
Op deze website vindt je een selectie van mijn werk op het gebied van regie & concept, videomontage en het inzetten van First Person View drones. Daarnaast vindt je extra video's op mijn SUUSFILMS YouTube Kanaal via onderstaand icoon!
(Of klik 'hier' voor een direct link.)
 
Back to Top