Ik ben Suus, 28 jaar en video editor met veel liefde en passie voor iedere knip!
Daarnaast creëer ik spirituele films, sfeervideo's en FPV drone video's.
In 2013 startte ik met de opleiding 'Animatie/Audiovisuele Vormgeving' voor het ontwikkelen van een goede basis op het gebied van zowel video als animatie: in de eerste maanden merkte ik al op dat ik ontzettend blij en enthousiast werd van montage-processen. De flow, de continuïteit, creatieve mogelijkheden... zelfs het spotten van het ruwe materiaal en het inrichten van een efficiënte workflow maakte ik al snel eigen. Sindsdien is montage mijn favoriete onderdeel van het videocreatie-proces!

Deze liefde voor montage zorgt ervoor dat ik energie krijg van het creëren van de optimale knip:
dé knip die een video meer diepte geeft door bijkomende gevoelservaringen zo sterk mogelijk te communiceren in 0.04 seconden. Daarbij maakt het niet uit of 
het gaat om flow met behulp van continuïteit of juist het creëren van contrasten: ik heb door de jaren heen ervaring op mogen doen met veel verschillende soorten videoproducten en ik ga iedere keer weer met veel enthousiasme de uitdaging aan. Daarbij houd ik oog voor zelfreflectie en ontwikkeling om te kunnen blijven groeien.
Ik zie montage als een grote verantwoordelijkheid in het neerzetten van de juiste toon, welke ik met veel plezier en gedrevenheid draag! 

Ter verdieping rondde ik in 2022 de studie 'Audiovisueel Ontwerpen' op de Willem de Kooning Academie af.
Binnen deze studie was er veel ruimte om te 
experimenteren met beeld: ik greep deze kans om videomontage te kunnen verweven met conceptontwikkeling en storytelling om mijn verhalende montages nog meer diepte te kunnen geven.

Momenteel zoek ik een vaste baan als video editor bij een video-productiebedrijf waar ik mijn passie en liefde voor het vak volop kan inzetten om klanten én collega's blij te maken. Daarbij staan voor mij openheid en communicatie hoog in het vaandel.

Op deze website vindt je een selectie van mijn werk. 
Daarnaast vindt je extra video's op mijn SUUSFILMS YouTube Kanaal via onderstaand icoon!
Of klik 'hier' voor een direct link. 
Back to Top